Kuntoluokitukset on ilmoitettu kansi/levy (esim. Ex-/Vg+). Kaikki tuotekuvat on otettu myytävistä tuotteista, joten niistä selviää levyjen kansien kunto melko hyvin. Levyjen kuntoluokitus on tehty pääosin visuaalisesti levyn pesemisen yhteydessä. Käytettyjen levyjen kuntoluokituksen tekeminen on aina jonkin verran mielipidekysymys. Varsinkin Vg+ raja niin ylös- kuin alaskinpäin on joskus hankala. Vg+ on myös melko laaja kategoria, parhaat liki Ex- kun taas heikoimmat lähellä Vg.  


Leka Recordsin käyttämä kuntoluokitus:

M (Mint): Tehtaan muoveissa oleva avaamaton levy. Joskus käyttämättömissäkin levyissä voi olla naarmuja.

Ex- (Excellent minus): Erittäin hyväkuntoinen käytetty levy. Kannet/levy säilyneet hyvin, mutta pientä kulumaa, yksittäisiä hiusnaarmuja ja napsuja saattaa olla. Normaalia paremmin säilynyt käytetty levy.

Vg+ (Very good plus): Hyväkuntoinen käytetty levy. Jonkin verran kulumaa, naarmuja ja napsuja saattaa jo olla. Kansi siisti, mutta kulumaa jo näkyy. Normaalisti kulunut käytetty levy.

Vg (Very good): Huonokuntoinen käytetty levy. Runsaasti selviä ja syviä naarmuja, huomattavan paljon rahinaa ja napsuja. Soi kuitenkin läpi. Kannessa paljon kulumaa, runsaasti merkintöjä, isoja repeämiä tai osa kannesta puuttuu. Normaalia kuluneempi käytetty levy.